Asuntojen tyhjennys ja kuolinpesien osto Heinola

Helpotamme elämääsi tarjoamalla edullista asuntojen tyhjennyspalvelua.


Tavarat hävitämme tai kierrätämme asianmukaisesti, aina mahdollisimman ekologisesti. Vuosien kokemus on tuonut toimintaamme tarvittavaa ammattitaitoa ja luotettavuutta. Vuosittain tyhjennämme tai olemme muuten avustamassa useissa kymmenissä kohteissa. Pääasiassa Lahti – Heinola – Kouvola - Mikkeli -akselilla.


Tyhjennämme puolestasi

  • kuolinpesät
  • asunnot
  • varastot
  • kesämökit
  • vintit ym. tavaran säilytystilat

Tyhjennyksistä muodostuvat kulut pyrimme kartoittamaan etukäteen mahdollisimman hyvin. Realisoitavilla tavaroilla hyvitetään tyhjennyksestä syntyneitä kuluja. Lopulliseen hintaan vaikuttavat tavaran määrä, tyhjennyspaikka ja kaatopaikkamaksut.


Ostamme kuolinpesiä


Ostaessamme kuolinpesiä pyrimme löytämään oikean ja parhaan hinnan tavaroille. Arviointi on aina ilmaista. Tavaroiden pakkaus ja poiskuljetus suoritetaan sovittuna ajankohtana.


Soita tai ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.


Myös ns. kalmakohteissa joissa henkilö on ollut kuolleena pitkiäkin aikoja. Olemme valmiit antamaan apua ja opastamaan miten tulisi toimia.


Tarvittaessa meillä on myös siivous- ja remonttipalvelu. Varsin pienelläkin korjauksella talot, huoneistot ja kesämökit saadaan stailattua edustavaan kuntoon.


Lopuksi siivoojat viimeistelevät työn varsin edullisesti.


Tarvittaessa saat vastauksen yhdellä puhelin soitolla 020 712 1400 tai Esa: 040 417 4055.